Nieuws


Chalets kunnen weer gehuurd worden

Per 1 april 2017 zijn gaan onze twee gemeubileerde chalets weer in de verhuur. Een chalet heeft 1 slaapkamer, een slaapbank in de ruime woonkamer, open keuken, eigen douche en toilet en een zonnige afgeschermde tuin met uitzicht op de Kagerplassen. U kunt dit prachtige plekje per maand huren of voor een langere periode. Eventueel beschikbaar met ligplaats. Permanente bewoning niet mogelijk.
Lees meer >>


Kap reiningen? Doen!

Als uw boot in de winterstalling ligt is het een goed moment om uw kap te laten reinigen.
Om de levensduur en het uiterlijk van uw kap te verhogen, is het belangrijk om deze regelmatig te reinigen en een nieuwe, beschermende coating aan te brengen. Door de coating kan uw bootkap beter tegen het vuil waar hij voortdurend aan wordt blootgesteld. Denk ook aan vocht en schimmelvlekken.

Tijdens het reinigen wordt de bootkap ongeveer 10 - 15 uur geweekt in een speciaal bassin. Hierdoor laat het vuil los. Het weken gebeurd bij een temperatuur van 30 graden Celsius. Hierdoor krimpt uw kap niet. De resterende vlekken, die tijdens het weken niet zijn opgelost, worden nog nabehandeld. Hierna wordt de bootkap afgespoten onder gereduceerde druk in een spuitcabine en wordt de kap opgehangen om te drogen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Orange Yachting: 06 25 80 51 75