Kanoverhuur

De slootjes zonder bootjes ontdekken met een van onze kano's? Dat kan! Wij verhuren per uur of per dag!

Lees meer »

Gasflessen verkoop

Wij verkopen op de jachthaven gasflessen en nemen ook gasflessen in waar statiegeld op zit. Wel moet dit een gasfles zijn die wij ook in ons assortiment hebben.

Lees meer »

Fietsverhuur

Ontdek de mooie bollenstreek per fiets! Bij het havenkantoor zijn gratis fietsroutes verkrijgbaar om de bollenstreek te ontdekken. Fiets bijvoorbeeld in de maanden dat de Keukenhof geopend is via de prachtige bollenvelden naar Lisse of ga lekker uitwaaien aan het strand in Noordwijk. Meer opzoek naar cultuur fiets dan richting de sleutelstad Leiden!

Lees meer »

Reuzenbol – Jachthaven Jonkman; Verleden tot heden

Deze reuzenbol verhaalt over de waterrijke historie van Jachthaven Jonkman in Sassenheim. Het verhaal begint aan de achterzijde verbeeld in een zwart-wit filmrol waarbij Opa Jonkman met zijn boot ‘De Johanna’ (tevens doopnaam van de huidige eigenaresse Jolanda Jonkman) vanuit Wassenaar zich op de Kaag en Braassem als schipper verhuurde voor rondvaarten voor de rijke klasse.

Lees meer »

Blauwe vlag 2023

 De Blauwe Vlag wordt elk jaar uitgereikt door de Stichting Keurmerk Milieu, Veiligheid en Kwaliteit (KMVK). Met de Blauwe Vlag-campagne in Nederland betrekt de stichting overheden, ondernemers en recreanten bij de zorg voor schoon en veilig water, mooie natuur en een gezond milieu en duurzame jachthavens. Voor de toerist en recreant is de Blauwe Vlag het internationale herkenning- en kwaliteitssymbool voor schone stranden met goede waterkwaliteit en veilige en schone jachthavens. 

Lees meer »